Zondagvoetbal

Sinds 1945 bestaat er een afdeling zondagvoetbal in Boornbergum. In het jaar 2020 bestaan we 75 jaar, iets waar we ontzettend trots op zijn.

Momenteel hebben we drie elftallen bij de zondagafdeling. Op dit moment telt de zondagafdeling ongeveer 55 leden. Boornbergum is een vereniging waarbij prestaties en plezier hand in hand gaan. Het eerste elftal heeft de laatste jaren met name gespeeld in de vijfde en vierde klasse. De laatste jaren gaat het sportief voor de wind en is het op een haar na het kampioenschap en promotie naar de derde klasse misgelopen. De wedstrijden van het eerste elftal worden doorgaans gespeeld op zondagmiddag om 14:00 uur. De wedstrijden van het tweede en derde elftal voornamelijk op de zondagochtend. De vaste trainingsdagen zijn dinsdag en vrijdag voor alle elftallen. Onze accommodatie heeft de beschikking over twee uitstekende wedstrijdvelden en een trainingsveld.

De afdeling zondag draait goed, mede door de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers. Deze vrijwilligers zorgen ervoor dat er kan worden gevoetbald en dat het gezellig is in onze kantine. Naast het plezier van het voetballen vinden we het ook belangrijk dat we geregeld activiteiten organiseren. Dit draagt bij aan de gezellige club die we zijn en het versterkt de binding met de club.

Lijkt het je ook leuk om te voetballen bij onze club? Kom eens een keer kijken of meetrainen. Iedereen is van harte welkom!