Accommodatie

Op het sportpark van ‘De Kampslach’ liggen 2 beschutte all wheater banen. Bij ons kan je het hele jaar door lekker buiten tennissen!
We hebben de beschikking over 2 kleedkamers (met douche en toilet) en een honk. Op het hek van de tennisbanen zit een slot, ieder lid kent de code van het slot. De code van het slot wordt jaarlijks veranderd.

Onderhoud tennisbanen
Baanonderhoud na het spelen: Na het spelen de baan slepen met de rubbermatten, zowel in de lengte als in de breedte richting. Op de sleepmatten staat al aangegeven BOVEN! Indien nodig ook de belijning borstelen. Er hoeft niet gesproeid te worden.

Het bespelen van de banen is met IJZEL en OPDOOI ten strengste verboden!

De banen worden onderhouden door de baancommissie, een vaste ploeg vitale “vutters”. Zij zorgen er ieder jaar voor dat de banen er goed bijliggen. Zij doen dit vrijwillig en dat komt onze kas ten goede. Wij willen hierbij dan ook een oproep doen aan onze leden die willen assisteren bij het onderhoud, zoals infill aanvullen, vlak maken, extra borstelen met een tractor etc. Het is niet allemaal zwaar lichamelijk werk maar het zijn werkzaamheden die ‘even’ moeten gebeuren. Je hoeft niet uren te werken, vaak wordt het gedaan in combinatie met een uurtje tennissen. De planning van de werkzaamheden gaat in overleg.

Tennishonk
Ieder lid kan een sleutel krijgen van het tennishonk, de borg bedraagt € 10,00. De sleutel kan worden aangevraagd bij Evert van der Scheer via telefoonnummer 06 8114 3708 of per mail via tennis.activiteiten@sc-boornbergum80.nl.

Kleedkamers
In het tennishonk hangt een sleutel die toegang biedt tot onze ruimte met nieuwe toiletten, kleedkamers en douches. De kleedkamers bevinden zich achter de kleedgelegenheden van de voetballers.

Verlichting
De verlichting van de tennisbanen mag branden tot 23.00 uur. De schakelaars zijn te vinden in het kastje in het tennishonk.

Calamiteiten
Op het sportterrein is een AED aanwezig. De AED hangt in de scheidsrechterkamer. De sleutel van de scheidsrechterkamer hangt zichtbaar in het tennishonk. Denk er om dat bij een calamiteit het hek aan het begin van het sportcomplex open is voor de hulpdiensten.