Activiteiten

Wil je er zeker van zijn dat je op de hoogte wordt gehouden van alle activiteiten? Zorg er dan voor dat wij jouw juiste e-mailadres hebben. Neem voor alle vragen met betrekking tot de activiteiten contact op met onze activiteitencommissie: tennis.activiteiten@sc-boornbergum80.nl.

Tossavond

De tossavonden worden gehouden op donderdagavond vanaf 19.30 uur. Iedere donderdagavond is er iemand aanwezig die het honk opendoet en eventueel een bakje koffie zet.

De tossavonden staan open voor alle leden van elk niveau, het gaat om het spel! Aan de hand van het aantal deelnemers wordt bekeken hoe we gaan spelen, dit kan dubbelen of enkelen zijn. Het streven is om zoveel mogelijk rekening te houden met ieders niveau. De avonden zijn vooral bedoeld om elkaar te ontmoeten en om dan wellicht ook eens op andere momenten met elkaar af te spreken.

Clubtoernooien

Bij voldoende belangstelling organiseren wij clubtoernooien enkelspel en/of dubbelspel. Opgavemogelijkheden worden via de e-mail en de site bekend gemaakt. Aan de hand van het aantal deelnemers wordt een indeling gemaakt zodat we de toernooien zo goed mogelijk kunnen laten verlopen.

Wij organiseren onder andere:
– oliebollentoernooi, januari
– clubkampioenschappen enkel, juni
– clubkampioenschappen dubbel, augustus/september