Voetballen, tennissen of gymnastiek bij SC Boornbergum ’80

Wil je komen sporten bij SC Boornbergum ’80? Dan kun je je  aanmelden via de ledenadministratie van de afdeling. Vul de formulieren (die hieronder staan) van de gewenste sport in en volg de bijbehorende instructies.

Het is belangrijk om te weten welke regels van toepassing zijn bij onze vereniging. Deze lees je hier

De actuele contributiebedragen vind je hier

Te weinig geld om de contributie te betalen?

Wil je kind graag bij ons komen sporten, maar is de contributie een probleem? Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport Friesland. Het fonds betaalt de contributie en de benodigde spullen als je tijdelijk of langdurig weinig inkomen hebt. Als je een uitkering hebt, zzp’er bent met te weinig opdrachten of als je als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebt: het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan je helpen!

 

Hoe werkt het?

Een aanvraag doe je niet zelf, maar wordt gedaan door een ‘intermediair’. Bijvoorbeeld:

  • de leerkracht of intern begeleider op school,
  • de buurtsportcoach Sietse Pieksma van Sportbedrijf Smallingerland,
  • iemand van het wijkteam, schuldhulpverlening of jeugdzorg.

De aanvraag wordt samen met jou online ingediend en je hoeft geen uitgebreide papierwinkel in te vullen. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken bij ons op de club starten. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

Wat is het bedrag?

Het Jeugdfonds Sport Friesland bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van de contributie. Als de aanvraag goedgekeurd is, wordt de bijdrage rechtstreeks aan de club betaald. Je ontvangt zelf geen geld. Heb je ook spullen nodig? Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport Friesland? Lees hier verder.