Contributie

Seizoen 2019-2020

Een gezin betaalt maximaal € 450 aan contributies. Wil je hiervan gebruikmaken? Geef dit dan aan via penningmeester@sc-boornbergum80.nl. De contributies zijn vastgesteld in de ALV van september 2018.

ClubCollect int de contributie voor SC Boornbergum ’80. Hoe dit werkt, lees je in het document:

Innen contributie Sportclub Boornbergum ‘80

Contributie innen

Contributie inning via Club Collect
Het innen van contributie is een tijdrovende klus, waar veel administratie bij komt kijken. Vanaf heden werken we daarom met ClubCollect; een online tool die een aantal stappen van het factureren automatiseert, waaronder het versturen van betaalverzoeken, herinneringen, en het verwerken van betalingen. Dit is besproken en besloten in de Algemene Leden Vergadering van januari 2020.

ClubCollect biedt jou als lid ook voordelen
Met ClubCollect kun je er namelijk voor kiezen om in termijnen te betalen, en bepaal je gemakkelijk zelf op welke datum het geld wordt afgeschreven. Je krijgt daarnaast een persoonlijke betaalpagina met een factuuroverzicht, waarin je bijvoorbeeld zelf je gegevens aan kunt passen of een vraag kunt stellen aan de penningmeester.

Hoe werkt het precies?
ClubCollect is een online facturatietool die onze vereniging ondersteunt bij het innen van contributiegelden. Vanaf heden ontvang je via ClubCollect een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina per e-mail, sms of per brief. Op jouw persoonlijke betaalpagina kies je welke betaalmethode je wilt gebruiken. Betaal je het liefst in termijnen? Dan verlopen de betalingen altijd via automatische incasso of bankoverschrijving en rekent ClubCollect een kleine administratieve bijdrage. Je bepaalt zelf op welke dag de betaling wordt afgeschreven. Voorafgaand aan iedere afschrijving ontvang je een aankondiging, zo ben je altijd op de hoogte.

Delen van gegevens
Om de dienstverlening uit te kunnen voeren delen wij als vereniging enkele persoonsgegevens met ClubCollect, waaronder je naam, e-mailadres, woonadres, bankgegevens, telefoonnummer en het te betalen bedrag. Je persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming worden verspreid of gebruikt voor commerciële doeleinden. Bekijk het Privacy Statement op de website van ClubCollect voor een exacte beschrijving van de gegevensverwerking. ClubCollect verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679.13-14).

Wij zijn erg blij met deze stap. Als jullie hier vragen over hebben, kunnen jullie de penningmeester altijd even benaderen. Ook als er tijdens het werken met ClubCollect vragen zijn horen we dit graag. 

Voetbal

Voetbal
€185,-
Senioren (18+)
1 juli - 30 juni
Lid worden
Voetbal
€130,-
Junioren & pupillen
1 juli - 30 juni
Lid worden

Tennis

Tennis
€140,-
Senioren (18+)
1 januari - 31 december
Lid worden
Tennis
€60,-
Junioren & pupillen
1 januari - 31 december
Lid worden

Gymnastiek

Gymnastiek
€130,-
Junioren & pupillen
1 juli - 30 juni
Lid worden