Contributie

Jeugd t/m 17 jaar          €   60,00
Senioren vanaf 18 jaar   €  140,00

Bij aanmelding gedurende het seizoen betaal je een deel van de contributie,
nl. de maandbedragen vanaf het moment dat je lid wordt.

Zomer- of winter abonnement

Zomer (juni, juli, augustus)                     € 39,00
Winter (november, december, januari)   € 39,00

Er vindt geen maandelijkse verrekening plaats (= vaste prijs).
Deze tijdelijke abonnementen eindigen automatisch op de laatste dag.

Tennissen in Boornbergum? Huur een baan!

Op ons sportpark liggen 2 beschutte all weather banen en kan je het hele jaar door lekker buiten tennissen.

Tarief

De kosten voor het huren van een baan zijn € 17,50 per keer.
De kosten betaal je vooraf via een Tikkie.

Hoe werkt het?

Voor het huren van en tennisbaan neem je contact op via tennis@sc-boornbergum80.nl. Wanneer er ruimte op de baan is dan ontvang je, tezamen met de bevestiging, ook de sleutelcode van het hek en een Tikkie voor de betaling.

Wil je ’s avonds spelen en gebruik maken van de baanverlichting. Ook dat kan. Je kan bij iemand een sleutel ophalen van de kantine om de verlichting te bedienen. Na afloop zien we de sleutel graag weer terug. Je betaalt een borg van € 10,-.

Een paar dingen om rekening mee te houden

Zorg dat je geschikte tennisschoenen draagt, hardloopschoenen zijn niet toegestaan. Naast het feit dat ze de banen beschadigen, verhogen ze ook de kans op een blessure.

Na afloop van het tennissen zien we graag dat je de baan schoon, opgeruimd en gesleept achterlaat voor de volgende spelers.

Veel plezier!

Introducé(e)

Ben je al lid en wil je een keer iemand meenemen om ook kennis te laten maken met tennis, dan is het toegestaan om een introducé(e) mee te nemen. Er mag maximaal 3x per jaar iemand geïntroduceerd worden. Introducé(e)s zijn niet toegestaan tijdens de competitie, volle banen en clubactiviteiten.

De kosten van een introducé(e) bedragen € 5,00 per keer. Het meenemen van introducé(e)s meld je via tennis@sc-boornbergum80.nl. Zet in de e-mail jouw naam, de naam van de introducé(e) en de datum. Je ontvangt een Tikkie voor de betaling.