Baan reserveren

Voor het reserveren van de banen maken wij gebruiken van de Clubapp van de KNLTB.

Stap 1  Download app (KNLTB clubapp)  

Nadat je de app gedownload hebt, open je de app

Stap 2  Je krijgt een scherm waar je de vereniging moet opzoeken. (T.C. Boornbergum 80). Nadat de vereniging is geselecteerd, krijg je het inlogscherm. Hier kan je inloggen met je bondsnummer. Heb je deze niet bij de hand dan kan je jouw bondsnummer kan je opzoeken op mijnknltb.toernooi.nl

Let op: check dan altijd even of deze ingesteld staat op : soms staat hier nl. lidnummer. Klik op het driehoekje om er weer bondsnummer van te maken.

Stap 3  Als je de ClubApp eenmaal op je mobiel hebt, moet je met de wachtwoord vergeten-functie een wachtwoord aanmaken. Dus niet je wachtwoord van ‘Mijn KNLTB’ gebruiken, maar bij wachtwoord niks invullen en doorgaan naar:
– Klik op “reset mijn wachtwoord’
– Nogmaals je bondsnummer invoeren. Denk erom dat er weer bondsnummer staat en niet lidnummer. Er wordt een mail verstuurd naar het geregistreerde e-mailadres (dit kan even duren). Check ook je spam of reclame-mail, daar komt het mailtje soms ook in terecht.

In deze mail staat een link waar je op moet klikken om je wachtwoord in te stellen. Daarna kun je inloggen met je nieuwe wachtwoord. Lukt het inloggen niet, kijk dan op de KNLTB-site. Daar staan een aantal opties waardoor er iets mis kan zijn gegaan of klik op onderstaande link (met ctrl-klik):

https://knltbclub.help/nl/articles/34579-lukt-het-inloggen-niet-loop-deze-4-stappen-na

HET OPZOEKEN EN INSTALLEREN VAN DE APP HOEFT MAAR 1 KEER. ZODRA JE DIE 1 KEER HEBT GEBRUIKT, OPENT DE APP EEN VOLGENDE KEER METEEN EN KUN JE DIRECT EEN BAAN RESERVEREN

Stap 4  Baan reserveren

Je vindt een grote oranje knop op het beginscherm direct na het opstarten van de app of bij Spelen > Baan reserveren.
Je ziet een overzicht van alle banen en reserveringen. Als er een rondje staat met een streep, betekent dit dat de baan niet gereserveerd kan worden. Het plusje betekent dat je op die tijd een reservering kunt maken. Zodra je hier op klikt, kom je in de volgende pagina waar je alle informatie kunt invullen. Door op ‘speler toevoegen’ te klikken, kun je in de ledenlijst zoeken naar een speler of kun je kiezen uit één van jouw tennismaatjes. Door op een gemaakte reservering te klikken in het overzicht zie je meer informatie over de reservering. Rechts bovenin staat een kalendertje, waar je de datum kunt selecteren.