Lees onze nieuwsberichten voor de meest actuele regels rond corona en lockdown.

We mogen weer naar buiten! Dat klinkt fantastisch, maar hoe pak je dat veilig en verantwoord aan?

Naast het volgen van de protocollen, vraagt het buiten sporten om de nodige creativiteit. Nu het Rijk meer ruimte geeft, hebben we achter de schermen hard gewerkt om de trainingen voor kinderen en volwassenen weer te kunnen opstarten. De sportkantine blijft echter gesloten tot 1 sept. En ook is het sportcomplex alleen geopend ten tijde van de trainingen. Alleen de tennisbanen zijn toegankelijk om buiten de trainingstijden om en alleen op vertoon van een bevestigde reservering.

Er is bij de gemeente opgegeven dat wij weer gaan spelen. Dat is mogelijk mits wij voldoen aan de voorwaarden, zij gaan hierop handhaven. Niet alleen de club, maar ook jij persoonlijk wordt bekeurd bij het niet naleven ervan. We roepen iedereen op om zijn verantwoordelijkheid te nemen en zich aan de afspraken en hygiënemaatregelen te houden. Bovenal wensen we jou natuurlijk veel speelplezier!

Als club houden we natuurlijk de landelijke richtlijnen vanuit de politiek, de RIVM en de sportbonden nauwlettend in de gaten. En zullen we je op de hoogte houden wanneer nieuwe ontwikkelingen op onze sportclub van invloed zijn.

Met hartelijk groet,
AB SC Boornbergum ’80

 

De protocollen van de volgende bonden: NOCNSF,  KNVBKNLTB en KNGU zijn leidend.