Update 30 oktober 2020: Tijdelijke regels op ons sportpark: voetbal senioren en JO19.

Kantine gesloten, bezoekers niet toegestaan op het sportpark

We hebben deze week extra maatregelen moeten nemen, dit om te voorkomen dat grote groepen mensen bij elkaar komen. Daarom zijn toeschouwers voorlopig niet toegestaan op het sportpark. Het doel is het sporten zelf zoveel mogelijk door te laten gaan. Dit zijn de belangrijkste punten:

rond trainingen en wedstrijden:

  • Ouders / verzorgers mogen hun kind(eren) brengen en halen rond trainingen en thuiswedstrijden. Blijven kijken is niet toegestaan.
  • Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaten.
  • Wel welkom zijn de personen die een rol hebben bij de organisatie van de wedstrijden / trainingen. Naast de spelers is dat de gebruikelijke bezetting van coaches, officials, bestuursleden, vrijwilligers en/of chauffeurs;

rond wedstrijden:

  • Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar horen de benodigde chauffeurs bij de teambegeleiders. Zij mogen dus blijven kijken naar de wedstrijd. Zorg er wel voor dat je het aantal rijouders beperkt tot dat wat je nodig hebt om naar de wedstrijd te komen!
  • Toilet voor begeleiders is in kleedbox 7 welke zich aan de achterkant van het kleedboxen gebouw bevindt
  • Spelers / speelsters ontvangen in de rust gewoon ranja / thee;

We doen een beroep op iedereen om de gedwongen maatregelen op te volgen. We hopen dat we over drie weken weer terug naar de oude maatregelen kunnen.

Daarnaast blijven de reeds bestaande coronaregels van kracht.

  1. Spelers, chauffeurs, leiders, trainers en toeschouwers zijn welkom wanneer ze geen Coronagerelateerde klachten hebben. Kun je door teveel afwezigen de wedstrijd niet spelen, neem dan contact op met onze wedstrijdsecretaris René Wiersma via 06-13066865;
  2. Houd er rekening mee dat de voorbespreking van de wedstrijd in de buitenlucht plaatsvindt. Alternatief is de voorbespreking van de wedstrijd in de eigen accommodatie te organiseren;
  3. Wij verzoeken iedereen zich te houden aan de vijf onderstaande basisrichtlijnen van het RIVM:

In het gebruiksplan Corona aanpak kun je lezen hoe omgaan met de huidige landelijke regels. Heb je vragen of opmerkingen? Meld dit bij het bestuur van je sport of via onze secretaris.

Download gebruiksplan 1.1