Neem voor alle informatie over de training contact op met trainer Tom Vink: info@tennisschoolvink.nl.

Voor alle leden wordt er training aangeboden, deze wordt gegeven door Tom Vink en gaat op maandag 3 april 2017 weer van start.
De kosten voor deze training komen op € 105,00 voor 16 lessen van 60 minuten. Deze training is zowel voor beginners als voor gevorderden en voor jong en oud.

Heb je nog niet eerder getennist, lijkt het je leuk? Dan kan je ook eerst vier Maak Kennis met Tennis lessen volgen. Het voordeel is dat je nog niet direct lid hoeft te worden van de club en daardoor kan kijken of het wat voor je is. De eerste les is ook op maandag 3 april 2017. De kosten zijn € 20,00. Het Maak Kennis met Tennis pakket is alleen geldig voor nieuwe leden. Je kan je inschrijven tijdens de open toss avond op donderdag 30 maart 2017 of een aanmeldingsformulier aanvragen bij: tennis@sc-boornbergum80.nl.

Indeling
De trainer deelt de lessen in, hierbij wordt geprobeerd zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen en speelsterkte.

Mocht het voorkomen dat de les niet doorgaat dan wordt dit door middel van een WhatsApp groep doorgegeven. Er wordt geen les gegeven op feestdagen en tijdens de vakanties. Als de leerling de les niet kan volgen is het wenselijk af te melden bij de trainer. De leerling kan de lessen niet overdragen aan derden.