Algemeen Ledenadministratie

Contributie per 1 januari 2019

Jeugd t/m 17 jaar € 60,00
Senioren € 140,00

Gezinsabonnement
Bij de omnisportclub (incl. voetbal en gym) is er een maximale contributie binnen één gezin van € 450,-. Wil je hiervan gebruik maken? Meld dit bij de penningmeester van de omniclub via penningmeester@sc-boornbergum80.nl

Aanmelden
Om lid te worden van SC Boornbergum ‘80 afdeling tennis moet je een aanmeldingsformulier invullen. Het aanmeldingsformulier staat online of kan per mail worden aangevraagd: tennis@sc-boornbergum80.nl. Het formulier kan je per mail ook weer inleveren of stop het in de postbus van Suderom 10 in Boornbergum. Doe dit inclusief een profielfoto.

Afmelden
Wil je opzeggen, let dan op het volgende: Het opzeggen van het lidmaatschap tennis kan tot 1 december, voorafgaand aan het volgende verenigingsjaar. Opzeggen tijdens het seizoen heeft geen vermindering van contributie tot gevolg.
Uitgezonderd hiervan zijn de leden die wintertraining volgen via Tennisschool Vink. De laatste les van de wintertraining is in maart. Leden die hierna stoppen met de training en zich op de officiële wijze afmelden voor de tennisclub, betalen alleen het 1e kwartaal.

Opzeggen van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk via het afmeldformulier. Deze staat online of kan per mail worden aangevraagd: tennis@sc-boornbergum80.nl. Het formulier kan je per mail, volledig ingevuld, ook weer inleveren of stop het in de postbus van Suderom 10 in Boornbergum.

Mondelinge opzeggingen van het lidmaatschap bij bestuursleden of de trainer kunnen wij niet accepteren.

Introducé(e)
Het is de leden van de afdeling tennis toegestaan om een introducé(e) mee te nemen. Er mag maximaal 3x per jaar iemand geïntroduceerd worden. Introducés zijn niet toegestaan tijdens toernooien, volle banen, competities en clubactiviteiten. Het meenemen van introducés moet je melden, geef de naam en de datum door per mail via: tennis.leden@sc-boornbergum80.nl. De kosten van een introducé(e) bedragen € 5,00 per keer. Aan het eind van het seizoen ontvang je van ons een nota van het te betalen bedrag.