Algemeen Ledenadministratie

Aanmelden
Om je aan te melden kan je het aanmeldingsformulier invullen dat je hieronder vindt of dat je per mail aanvraagt bij de ledenadministratie: tennis.leden@sc-boornbergum80.nl. Het formulier kan je hier ook weer inleveren, per mail of stop het in de postbus van Suderom 10 in Boornbergum. Doe dit inclusief een pasfoto. Na aanmelding ontvang je je tennispas.

Opzeggen
Het opzeggen van het lidmaatschap tennis kan tot 1 december, voorafgaand aan het volgende verenigingsjaar. Opzeggen kan alleen schriftelijk, middels het formulier dat je hieronder vindt of dat je per mail aanvraagt bij de ledenadministratie: tennis.leden@sc-boornbergum80.nl. Dit formulier kan je volledig ingevuld weer inleveren per mail of stop het in de postbus van Suderom 10 in Boornbergum.

Contributiegelden 2018

Pupillen (t/m 17 jaar)
recreatief: € 60,00

Senioren (vanaf 18 jaar)
recreatief: € 140,00
competitie: € 160,00

Een gezin betaalt maximaal € 450,00 per jaar aan contributies (incl. voetbal en gym). Wil je hiervan gebruik maken? Geef dit dan aan via penningmeester@sc-boornbergum80.nl

Introducé(e)
Het is de leden van de afdeling tennis toegestaan om een introducé(e) mee te nemen. Er mag maximaal 3x per jaar iemand geïntroduceerd worden. Introducés zijn niet toegestaan tijdens toernooien, volle banen, competities en clubactiviteiten. Het meenemen van introducés moet je melden, geef de naam en de datum door per mail via: tennis.leden@sc-boornbergum80.nl. De kosten van een introducé(e) bedragen € 5,00 per keer. Aan het eind van het seizoen ontvang je van ons een nota van het te betalen bedrag.